no tak wiadomo o co chodzi o bliźniaka.
Zmiana sytuacji finansowej - poszukiwania nówki czas zacząc
Zwiń
X
-
Ale JUKE jest fajniejszy... W sumie fajną ma ofertę finansowania (jeśli nie ma haczyków): 31.000zł + 15.500zł + 15.500zł - ten tysiak z hakiem miesięcznie mati160 chyba dałby radę odłożyć, a i auto jest na tyle fajne (chyba), że szybko się nie opatrzy... Bo ten Colt i Note wyglądają tak, jakby pochoodziły z zeszłego wieku... :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marektbgZamieszczone przez Agamek12W sumie fajną ma ofertę finansowania (jeśli nie ma haczyków): 31.000zł + 15.500zł + 15.500zł
A jeśli mimo wszystko nie chciałby JUKE, to może w podobnym kredycie wziąć NOTE za 45.000zł...
Zamieszczone przez mati160Na ten temat już pisałem i bank sie nie ugnie. Wiecej mi nie dadzą
A jeśli to za duzo, to NOTE 50/50 - musiałbyś wziać 10kzł kredytu teraz, i 20-kilka za rok...
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez mati160Powiem tak biorąc kredyt tej wysokosci w zasadzie nie ma szans bym był w stanie cokolwiek extra odłożyć
Komentarz
-
mati160, co do finansowania to nie myślałeś coś o leasingu?? Jak piszesz pracujesz w firmie "rodzinnej"- niech forma "rodzinna" weźmie wóz w leasing a spłacał go będziesz Ty, podobnie jak kredyt, tylko że taniej ...jedyny ból to że w "papierach" auto nie jest twoje....
co do bryki, to może takie coś: :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez _tm_Zamieszczone przez mati160Powiem tak biorąc kredyt tej wysokosci w zasadzie nie ma szans bym był w stanie cokolwiek extra odłożyć
Komentarz
-
-
kross12
ale propozycje padają note, juke... ku@#a jakie te auta są brzydkie :!:
Kolega celuje w kobieco-emeryckie auta. Na nowego Golfa i Jetty na będzie stać z 45k w kieszeni. Za taką kasą można przebierać w używkach, nie rozumiem pchania się na siłę w nowe auto.
Moje pierwsze auto to pełnoletnie jajko, mimo że było mega zajechane i brało litr oleju na 300km (jak się dało w palnik to na 100km :lol: ) nic się z nim nie działo, zmieniałem filtry, dolewałem olej i jeździłem. A tu wielki lament że 5-7letnie auto to już trup, wyluzujcie trochę.
Komentarz
-
kross12
Zamieszczone przez sew1981ja cały czas nie rozumiem koncepcji nówki w twoim wypadku, lepiej kredyt mniejszy i 2-3 latka z pewnego źródła....
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12Zamieszczone przez sew1981ja cały czas nie rozumiem koncepcji nówki w twoim wypadku, lepiej kredyt mniejszy i 2-3 latka z pewnego źródła....SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
kross12 - popieram w 100% sa okropne i w srodku i na zewnatrz, w zyciu bym tego nie kupil, rowniez wolalbym ladnego w miare szybkiego roczniaka albo dwulatka, nie moglbym jezdzic w czyms co w srodku wyglada jak auta z przed 10 lat
Wolalbym juz taka octavke chociaz wziac
http://allegro.pl/octavia-ii-eleganc...521646702.html, bo te wszystkie wynalazki za 5 lat sprzedasz za 10k, a octa chociaz bedzie w miare trzymac ta cene, no i bedzie banan na twarzy jak bedziesz nia jezdzic a nie wkurwienie przez x czasu.Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
Komentarz